lauantai 23. heinäkuuta 2011

Under the Coconut tree you be chilling with me!!!















































PANIIKKI ISKI!!! Tajusin tällä viikolla että lomaa on jäljellä enään pariviikkoa ja sitten alkaa lukio ja mitään ei oo valmisteltuna...ja kaiken huipuks tällä hetkellä tuntuu siltä etten ois tehny koko kesänä yhtikäs mitään, vaikka kyllä kesään on kaikenlaista mahtunu. Mutta nautin nyt vielä kun voin.

Siispä nyt tähän "nauttimiseen" on kuulunut aikaisiä herätyksiä (klo 05:30), työtä, hymyjä, pitkiä katseita, iloa, naurua, väsymystä, aivan paskoja kuskeja ja rakas ystäväni saana :))

No kaikesta en viitsi sen enempää mainita ;) mutta töissä olin siis Sokoksella ja harmikseni työt loppuivat jo. Sieltä sain uusia kavereita ja muita tuttavuuksia :D. Ja nyt on sitten parin viikon loma vielä. Ollaan Saanan kanssa ajeltu ympäriinsä ja tänään (no oikeastaan eilen, mutta eipä viilailla pilkkuja) jopa leikin kampaajaa ja värjäsin tyttösen hiukset. Lopputulos näkyy kuvassa 16. ja molemmat oltiin tyytyväisiä lopputulokseen, tai ainakaan ei Saana osoittanut minkäänlaisia perttymyksen merkkejä :D sehän on hyvä se ja itsekkin yllätyin kuinka tasaisesti tuon värin sainkaan ja kampaaja lookista on pari "teinipeili"-kuvaakin :'D Niin ja nuo limpparit tuossa kuvassa 7. on Saanan synttäreitä varten..niitä ollaan järkätty hullun lailla, no ei ihan vielä, mutta huomenna sitten olis tiedossa paljon työtä ja askaretta..sekä Saanan mahti yllärin järkkäämistä jos vaan tulee mahdollisuus (: ehkä Saana suo sen mulle jos kaikki muut hoituu (vasta juhlien jälkeen sitten kerron tuon yllärin ettei neiti tule täältä lunttimaan sitä :DD ja unohdin tuossa vielä mainita että tänään leivottiin lahoava kuivakakku ja "runsas"täytteinen pizza...Ehkä ne vieraat kuolee meiän ruokiin mut sitpähän saadaan syyä itte ne mitä jää :P

Ps. Pahoittelut vielä tuosta pitkästä aikavälistä viime postaukseen johtuu lähinnä väsymyksestä ja laiskuudesta :D nyt on taas energiaa!

~tanita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti