sunnuntai 7. elokuuta 2011

to the other side of the world

Nyt se on sitten päätetty! Tämä tyttö suuntaa ensi syksynä(2012) kohti usaa vaihtoon vuodeksi!!! Pitkään on ollut mietinnässä, mutta en ole viitsinyt mainita siitä ennen kuin nytten. Eikun hakemuksia täytteleen--> se juuri vielä riippuu siitä että pääsenkö vaihtoon, mutta oma ongelmani on päättää minne suuntaan jenkkejä olen menossa :D.

Aurinkoiseen Californiaan vai valtavaan New Yorkiin?



Californiassa olisi lämmintä ja aurinkoista koko vuoden.....


  ..olisi hiekkarantoja saisi elämänsä rusketuksen...

..New Yorkissa taas saisi tutustua kunnon suurkaupunki elämään....



 ..elää neljä eri vuoden aikaa...




























..sekä nähdä maailman kuuluisimpia nähtävyyksiä..



kuvat We <3 It


























California / New York...New York / California

siitä on Tanitan päänvaivat tehty.


~tanita

4 kommenttia:

  1. Vaikee munkaan ois sanoa :/ tota mäki aina mietin kun USA'han haluis mutta minne :D lopulta sun on varmaan vaan päätettävä että mitä sä haluat nähdä eniten... Ja onhan Kaliforniakin tosi iso kaupunki että eiköhän sielläkin tutustu tohon suurkaupunkielämään. ;)
    voi oon kyllä kateellinen, ja osittain myös haikee ku oot sillon sitte vuoden pois Suomesta o:

    VastaaPoista
  2. onhan niissä molemmissa hyvät puolensa ja siks siinä se pohtiminen ottaa koville :( ja toi on niin totta et pitää miettiä mitä haluun nähä, mut en vielä tiiä kumpi vie voiton :) ja kyllä Californiassa (kirjoitan sen c:llä koska en jaksa vääntää suomen K:hon :D) näkin kaupunki elämää, mutta on New York kuitenkin ihan eri juttu, mutta en vaan tiiä ja on se vähän haikeeta mullekkin...ei tosin suomesta poies oleminen vaan kavereitten jättäminen tänne ); silti toivotaan että pääsen sinne :D!

    VastaaPoista
  3. mulla on aika samat päänvaivat, vaikkakin aion pysyä ihan tän euroopan sisällä, mutta minne mää lähen! englantiin on vaihdot niin kalliita, kun ne host perheet ottaa maksua siitä vaihto-oppilaasta, eli sielä ei oo vapaaehtosia!:( mut ehkä se nyt on sellane ykkös vaihtoehto tällähetkellä! enkä viittis johki puolaanka lähtee, kun ei sielä silleen sitä englantii opi, ja ranskaan vaaditaan yleensä joku kahen vuoden ranskanopiskelu alle:( jos oisin sää lähtisin californiaan just sen takii että kyllä sieläki on niitä isoja kaupunkeja, eikä sinne tulis silleen niin äkkiä lomallekka lähettyä, kun johki new yourkkiin:)

    VastaaPoista
  4. englanti on kyllä mahtava paikka ja jos vaan mahdollisuutta on niin suosittelen kyllä sinne lähteen! lähdeks sä sit ens vuonna syksyllä sinne? eikä ranskakaan oo varmasti hullumpi vaihtoehto, mutta siellä ei sitten pärjää ollenkaan englannilla :D. alunperinkin oli oikeastaa tuo california vaihtoehtona, mutta sit se nyki tuli siihen kun meillä on siellä tuttuja...mutta mielelläni menisin ihan vieraaseen perheeseen..ja niin se on että californiassa on sekä kaupunkeja että rantoja, nykissä on vaan oikeestaa kaupunkia.. :))

    VastaaPoista