torstai 23. kesäkuuta 2011

Greetings from Hania!

Tässä se sitten tulee! Kunnon postaus Kreetan saarelta Haniasta :).








































Elikkä Torstaina aamulla lähettiin Helsinki-Vantaan lentokentältä siinä klo 10 aikoihin Kreikkaa kohti ja samaan aikaan oli sitten se lukioihin päässeiden nimilistojen julkaisu. Sain sitten ennen koneeseen nousua viestin että pääsin Kalevan lukioon, eli sinne minne olin ensisijaisesti pyrkiny :D. No olin tietty huippu ilonen ja kai se selittää vähän mun ilmettä tossa kuvassa muumin kans :). Lentokentällä sitten kuvailin ajankuluksi ja aamupalalla käytiin jossain siellä olevassa ravintolassa. Kun vihdoin päästiin koneeseen ikuistin Helsingin ilmasta päin ja melko ankean näköinenhän se on tollasella säällä. Sitten oli mahtavan lentokoneruuan aika -,- ei mikään niin hemaisevan maukas kokemus ollut tuo lihakasvisriisimössömakaronisalaatilla yms. 8. kuvassa ollaan pätevän näköisiä pikkuveikan kanssa :D. Sitten oltiinkin jo Haniassa ja lentokone jolla tultiin piti tietty kuvata :). Pari kuvaa hotellista ja ittestänikin tuuppasin tähän vielä. Tajusin että ihan tuhottoman pitkä postaus tulee (: koitan vähennellä kuvia!




































Pari seuraavaa päivää meni sitten Katos Stalosiin (hotellin ympäristö) ja Hanian keskustaan (10min bussimatkan päässä) tutustuessa. Hanian keskustasta löytyi Starbucks cofee <3 sieltä sitten maailman paras kahvi mitä olla voi mocca Frabutsino :3. Vähän katseltiin Venezialais korttelia ja illalla kuvasin vielä hotellimme oman koiran Marian :). Ainiin ja tuo 5. kuvan pikkuveljen selittämätön ilme oli pakko lisätä suloisuuden takia ja tässähän on kyseessä 12-vuotias ensi syksynä yläasteelle menevä poika :D.

































Sitten oli vuorossa mm. Hanian keskustan reissu jossa käytiin nettikahvilassa ja kierreltiin vanhaakaupunkia (kirkko 3. kuva). Illalla  kun tultiin takasin käytiin Maria´s ravintolassa ja koko kaupungista katkes sähköt yllättäen. Tunnelmavalaistusta kesti about 35min :D.



































Viimeset päivät kulukin nopeasti. Käytiin vielä kerran Hanian keskustassa ja postaan erikseen kaikki shoppaukset reissulta :D.
Sitten oli vielä junaretki Grand Canyonille jossa tienvieressä ja vuorenrinteillä loikoili vuohia ja yksi puu oli ristin muotoinen (se oli melko pyhä juttu kai joillekkin). Junaretken lopussa pysähdyttiin paikallisen viljelijän "kojulle" ostamaan tuoreita appelsiinejä yms. Sitten olikin aika tulla kotiin. Palata Suomen harmauteen, mutta pikkuinen päivänsäteeni oli iloisena vastassa. 

Nyt tämän kauheanpitkän postauksen jälkeen jutskailen varmaan Essin kanssa mesessä ja käyn nukkuun...huomenna juhannus ja vähän arvonnassa vielä missä sen vietän ja kenen kanssa :D. Juhannusaattoja kaikille jos niin voi sanoa!

~tanita

4 kommenttia:

  1. ooo ihania kuvia! :) kelpais mullekki joku etelän matka, mut noi aina päättää kaikesta nii myöhään. :Dd

    VastaaPoista
  2. essi; kiitooos! ois ollu paljon kuvia lisää ja joskus varmaan laittelenki niitä, mut nyt en viittiny ku ei kukaa ois jaksanu kattella niitä :D

    VastaaPoista
  3. tosi kivoi kuvii & kiva blogi, liityin lukijaks ! :):)

    VastaaPoista
  4. muistatko yhtää missä päin toi starbucks oli? :-) oon menossa parin kk päästä kreetalle ja ois kiva käydä siel!

    VastaaPoista