sunnuntai 6. tammikuuta 2013

HEPPATYTTÖIHKUTUS

En ole koskaan ollut mikään kovin innokas heppatyttö, eikä heposet kauheasti näyttäydy tässä blogissa, mutta nytten kun asustelen maalla, niin pitäähän mun jakaa tänne pari kivaa kuvaa naapurin kauniista hevosista. Loma on nytten ohi ja koulua nelisen viikkoa, jonka jälkeen suuntaan Hawaiille. Katsotaan saisinko jonkunmoisen Hawaii fiilistely postauksen kasaan ennen sinne menoa, jonka jälkeen voisin sitten kertoa vastasiko Hawaii mun odotuksia ollenkaan.
Täällä Louisianassa alkaa sää lämpenemään kuulemma maaliskuussa, mutta eipä se kovin kylmäksikään ole ehtinyt. Hullulta tuntui kun  Uutena Vuotena kykenin heilumaan ulkona koko yön puolipitkähihaisessa. Louisianan luonto on kyllä kaunis. Täällä on nyt sadellut aikas paljon. Joinain päivinä ihan jotkut pihat ja pellot tulvi niin paljon, ettei ulos ollut paljon asiaa. Suomen luontoa en kovasti kaipaa, koska tiedän, että tulen joka tapauksessa takaisin 5kk päästä. Aika menee kyllä hirveän nopeasti. Minä täällä laskeskelen päiviä ihan kauhulla, mutta yritän olla sitä vielä murehtimatta. Vaihtovuodesta on jo puolet ohitse 18. tammikuuta. Nyt kuvien pariin..































~tanita

3 kommenttia:

  1. aww ihania kuvia :) ja on söpöjä heppoja!

    http://miss-eleanor.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. sua oottelee taas haaste, hihihi :D ajattelin vaa muistuttaa viä eriksee <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha oon jotenkin laiminlyönyt oman ja kaikkien muiden blogit kokonaan, joten en oo ees huomannut että haastelit mut, täytyypä mennä kurkkaamaan! ;)

      Poista