keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Maalauksessa tyttö istuu korituolissaan, kasvot kohotettuina kohti valoa, toipilas vielä, mutta kaikki edessä...

Heipparallaa!

Voisin palkata tänne jonkun kirjoittelijan vähäksi aikaa, kun aika meinaa loppua kesken enkä halua tätäkään tyystin laimilyödä. No ehkä joku kaveri innostuu jakamaan ajatuksiaan täällä:) Mutta siis nyt sitten TAAS vaihteeksi sairastelen ja synkistelen kun koulussa olisi kauheasti hommaa, mutta kun sinne ei pääse niin työt oottaa pinossa tossa vieressä:( no mutta siis kohta on J.O.U.L.U!!! <--kyseinen tapahtuma lisää stressiä, vaikka rakastankin joululahjojen suunnittelua ja ostelua ja joulun valmistelua, mutta aina hiukkasen paineita, kun pitäisi kaikille keksiä jotain kivaa. Ja kaiken huipuksi pari kaveriani on loppuvuoden lapsia ja molemmilla 2.12. synttärit, että niille pitäisi sitten vielä synttärilahjatkin keksiä :)) Kivat teille Essi ja Reija :DD!

Nyt rakennan sitten tähän aasin sillan, näppärää eikös? Elikkäs käytiin eilen Saanan kanssa kattomassa se viimesin Twilight, olihan se ihan hyvä. Se oli haukuttu niin pahasti koulussa, että meni vähän fiilikset. Oli se kaikesta huolimatta ihan hyvä!

Ps. Mun musiikkimaku laajenee entisestään, meinaan hallussa Samuli Eedelmaninkin biisejä ja vaikka en suomalaisesta musiikista yleensä tykkääkkään, niin kyllä ihan kuunneltavaa on Eedelmanin musa(: !

Pss. Harmi ettei ole mitään kuvia jaettavana tälläkertaakaan :/

~tanita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti