tiistai 21. helmikuuta 2012

Mihin se otsikko meni ?

Finally, koeviikko ohi ja nyt alkaa kamalin jakso ikinä. Kaduttaa jo nyt että päämääränä on lääkis ja joudun pänttäämään fysiikkaa, kemiaa ja pitkäämatikkaa, no ehkä teen jonkun yyber oivallukset vaihdossa ettei tarviikkaan lukee noita pitkinä ja pääsen kielien opiskelulla ( jota en vähättele ollenkaan, mutta itselleni huomattavasti helpompaa kuin nuo matemaattisetaineet ).

Tätä tunnetta ei voi sanoin kuvailla kuinka mä oon kaivannu lomaa ja nyt ihka oikea viikon loma, enkä aio
tehdä siellä Rukalla mitään! Vaikka tietty laskettelen ja käyn kylpylässä ja shoppailen Kuusamocityssä yms., mutta en mitään tähellistä. On oletettavaa että saatan iltaisin heitellä tänne kuvan tai pari, tai sitten oikein kunnon sanaryöpyn, jos asiaa on. Harmittaa vaan etten tiiä kenen kans mää niitä snoukkaajapoikia kattelen, kun ei isä ja veli taida olla hyvää seuraa siihen :).

Ps. Oon ihka onnellinen teistä 10 lukijasta! Kiitos teille ja toivottavasti lisäännytte kovaa vauhtia :).
Pps. Hiukseni on nyt hassun väriset jossen sitä jo eilen maininnut, hankala kattoa itteensä peilistä kun lopputulos on näin tumma enkä ole "brunette" ollut sitten ala-asteen. Tavoitteena raidoilla tulevaisuudessa vaalennella vielä...mä en oo kans mihinkää tyytyväinen.

1. Pahoittelut hiusangstauksesta.
2. Englanti kuvan päällä melko tönkköä ja tein sen sellaiseksi :D sopi angsti fiilikseeni paljon paremmin kuin kauniinkuuloinen ja kieliopillinen englanti :)



Tajusin muuten olevani tänään harvinaisen ristiriitaisella tuulella.

~tanita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti