keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Fever, flu, doctor, antibiotic, fever, flu..

Nyt oon tosiaan sit onnistunut saamaan itelleni kamalan flunssan ja kuumeen. Ei kiva. Maanantaina jo aamulla tunsin kun oli vähän heikko olo ja kurkku kipeä, mutta silti menin reippaasti kouluun, kun en oo muutenkaan tottunut kipeänä kamalasti lepäilemään. Koulupäivä menikin sitten nenäliinoja kuluttaessa. Tiistaina oli mun ja siskon skip day, elikkäs molemmat jätettiin koulu välistä ja mentiin leffaan ja shoppailemaan (<-- toi oli hostäitin idea). Mähän olin jo toista päivää kipeänä ja olo senkun huononi, kun juoksin Alexandrian pikku ostoskeskusta ympäri. Tulikin sitten ostettua oikein kunnolla kaikkea! Suomeen vähän jotakin ja itselle kasa kaikkea. No shoppailu ei helpottanut oloa ja tänään sitten jäinkin kotio ja huolestunut hostmom vei mut lääkärille aamulla. Ne otti mun kuumeen ja flunssan vakavasti ja sain rokotuksen ja antibiootin. Haha, Suomessa ne ois lähettäny kotiin ja sanonut, että lepäile ja juo jotain lämmintä. No täällä mä sitten sairastelen, kuuman keiton ja peppermint teen kanssa. Tässä nyt vähän sitä mitä tarttui mukaan:

Näin sitä sitten kävi kun en osannut päättää. Ostimpas sitten tuon villapaidan kahdessa eri värissä.

Nää Sperryt on semmoiset "nuoriso kengät" vaikka ne ei kyllä Eurooppalaisen silmään siltä näytäkkään. Ite katoin ekan kerran, että mitkä ihmeen Eccon terveyskengät noilla on jalassa. Mutta näitä käyttää melkein kaikki. Tosin suurimmalla osalla on halvempia merkkejä, jotka on jäljitelmiä näistä Sperryistä. Minähän en mitään kopioita ostele, joten eikun hyllyn kalleimmat kengät kainaloon ja menoksi. Normaalisti tuo osa joka peittää jalkapöytää on hieman pitempi ja vähemmän avokasmainen, mutta itse ihastuin sirompaan malliin.

Ostin myös vähän chillailu vaatteita, koska täällä peltojen keskellä en tarvitse niinkään mitään bleisereitä ja kynähameita. Ja osoittautuikin jo heti tänään korvaamattomaksi sairastelupaidaksi tuo ylempi.

Ja sitten vielä "talvea" varten tekonahkatakki, joka osoittautui täydellisen väriseksi tuon vaaleanhaaleanpunaisen villapaidan kanssa. Viilenis vaan tää sää vähäsen niin pääsis käyttämään tota!











~tanita


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti