maanantai 10. syyskuuta 2012

Hellettä ja höpötystä Louisianassa

Mulla on nyt tuhat aloitettua postausta, joissa missään ei ole alkua eikä loppua. Toivon, että tän saisin nyt julkaistua.
Toinen viikko täällä Louisianassa on lähtenyt huippu hyvin käyntiin! En oo kerinny omassa huoneessa vielä tällepäivälle hetkeäkään olemaankaan. Kun tulin kotiin oltiin siskon kanssa niin nälkäsiä, että ootettiin uunin vieressä ruuan valmistumista. Ruuan jälkeen käytiin hostäitin työpaikkaa ihailemassa ja sain oppitunnin Louisianan matelijoista. Tiesittekö, että täällä elää järvissä ja meidän viereisessä joessakin ihka oikeita alligaattoreita!? Sisko lupas niitä näyttää mulle tulevaisuudessa ja täällä on myös paikka jossa on mahdollisuus paijailla alligaattorin poikasia (en tiedä onko tuo paijailla sana paras valinta, kun on kyse alligaattoreista, mutta menkööt). Kun sitten päästiin kotiin jäätiin tuijottamaan jotain onnetonta komediaa, koska molemmat ties että on läksyt oottamassa. Onneks hetkenpäästä suunnattiin kauppaan, niin saatiin siirrettyä läksyjen tekoa vielä myöhemmäksi. Ittellä oli vaan essee enkusta, jossa meni yhteensä 10min tv:n ääressä, mutta siskolla oli läjäpäin aherrettavaa.

En oikeen osaa sanoo mitään erityistä tästä. Viihdyn tosi hyvin, koti-ikävä ei ole tullut onneksi vielä kyläilemään ja rakastan tätä, kun kaikki ihmiset on niin avoimia ja kivoja! Ja kuvat on tosiaan kaikki puhelimen kakkalaatua, mutta eläkää sen kanssa:D ei oo täällä tullu kanneltua tota kameraa kokoaikaa mukana.

Koulun logo. Ne laitattaa ne jokaseen koulupuvun paitaan! Jeij!


Hei kaikki rakkaat! <3

Tuolla ne alligaattorit elää, kun nyt vaan näkisin ite edes yhden!
Ehkä mä vielä ehdin;)

Voi kyllä!                                                                      Ei kyllä!




Mudriding! Oli hauskan näköstä, josko pääsis itekkin ens kerralla koittaan, jossei toi juuttuis kiinni tuonne;) (Ps melkein unohdin tän jutun kokonaan, tosiaan Sunnuntaina oltiin tuolla)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti